Език:
BG
Валута:
BGN
  • BGN
  • EUR
  • USD
Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула
Филтри

Категории с падащо меню

Категории

Контакт

Уважаеми клиенти,

може да се свържете с нас на мобилен телефон 0888 03 02 09 (от понеделник до петък, между 10:00 и 18:30 часа и в събота между 11:00 и 16:00 часа). На този телефон може да направите запитване, да получите информация и консултация, поръчки по телефона НЕ СЕ ПРИЕМАТ.

Молим да имате предвид, че клиентите на място в реалния магазин се обслужват с предимство и отговаряме на телефонни обаждания и съобщения при първа възможност. В случай, че не можем в да отговорим на обаждането или на по-пространни въпроси от Ваша страна, ще се свържем с Вас в първия удобен момент, в който можем да отделим време и ще бъдете обслужени с цялото внимание, което е нужно. Направили сме възможното да публикуваме на сайта цялата нужна информация, така че докато чакате да се свържем с Вас, може да я прегледате - много вероятно е въпросите Ви да отпаднат след това.

Нашите служители с удоволствие ще Ви съдействат и внимателно ще изслушат Вашите въпроси, коментари и оплаквания и ще се постараят максимално бързо да решат възникнали проблеми и недоразумения. Вярваме, че всеки случай може да намери подходящото си решение, но държим на взаимното уважение и добрия тон и си запазваме правото да прекратим комуникацията с Вас, в случай, че той бъде нарушен. Благодарим за проявеното разбиране.

Код за сигурност
Върни До Горе