Количка

0 артикула

Категории с падащо меню

Категории

Начало Поръчка за печат

Поръчка за печат

ЕДИНСТВЕНО ПОРЪЧКИ, ПУСНАТИ ПО ОПИСАНИЯ НАЧИН ЩЕ БЪДАТ ИЗПЪЛНЯВАНИ.

НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ принтове, пуснати по имейл, без номер на поръчка и информация за доставка, вид хартия и т. н.

Линкове към видовете сладкарски плаки: тънка фонданова хартия и вафлена хартия  

ВАЖНО: Мултиплициране на изображения, компилацията на няколко изображения върху страница, поставянето им в кръг, цвете или друга форма по Ваш избор е допълнителна услуга (предпечатна подготовка) и се извършва единствено, ако имаме възможност да отделим време за това и срещу допълнително заплащане в зависимост от сложността на заявката. ОРАЗМЕРЯВАНЕ НА ПОВЕЧЕ ОТ 3 КАРТИНКИ и мултиплицирането им до определен брой на лист се таксува минимум 5 лева и се заплаща от клиента. За друг вид предпечатна подготовка наш оператор ще се свърже с Вас за цената. Извършването на предпечатна подготовка не е наше задължение и се извършва по преценка на оператора за всеки отделен случай. Магазин Хитрини си запазва правото да отказва изпълняването на сложни и неясни поръчки.

Моля да имате предвид следното, когато правите поръчка за печат при нас, за да избегнете разочарование и раздразнение:

Работният процес в Хитрини включва много дейности и е съсредоточен около това клиентите ни да бъдат обслужени еднакво бързо и качествено, независимо от това дали поръчват в реалния или в електронния магазин. Изпълняваме заявките за печат по реда на тяхното пристигане, което изисква технологично време, а клиентите, дошли на място в магазина, не се обслужват с предимство за сметка на тези, които са си пуснали поръчката електронно.

Поради тази причина Ви молим да се съобразите с това и да ни давате минимум 3 работни часа, в които да можем да отпечатаме изображението, което желаете. Това е минималният срок и магазин Хитрини НЕ СЕ ЗАДЪЛЖАВА да изпълнява поръчките за посоченото време, въпреки че правим всичко възможно да ги отпечатваме възможно най-бързо. Срокът започва да тече от момента на получаване на качествено изображение, което можем да отпечатаме по желания от Вас начин. В момента, в който изображенията са готови за получаване, изпращаме съобщение по имейл. Появата на клиента преди отпечатаното изображение да е готово, НЕ УСКОРЯВА неговото отпечатване.

 

Полетата с * са задължителни.