Език:
BG
Валута:
BGN
  • BGN
  • EUR
  • USD
Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула
Филтри

Категории с падащо меню

Категории

Поръчка за печат

ЕДИНСТВЕНО ПОРЪЧКИ, ПУСНАТИ ПО ОПИСАНИЯ НАЧИН ЩЕ БЪДАТ ИЗПЪЛНЯВАНИ. НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ принтове, пуснати по имейл, без номер на поръчка и информация за доставка, вид хартия и т. н.

1. Добавяте в количката си продукт с име "Печат върху сладкарска плака с Ваша снимка" и избирате коя от видовете плака искате: тънка фонданова хартия, дебела фонданова хартия или вафлена хартия (фигурират в магазина като различни продукти).

2. Минавате през стъпките за пускане на поръчка, като избирате метод на доставка и плащане, изписвате адрес за доставка, телефонен номер и т. н.

3. Като приключите поръчката, получавате номер на поръчка, който си записвате и отбелязвате във формуляра по-долу, за да знаем за коя поръчка се отнасят изпратените изображения.

4. Ако искате да изпратите 2 или повече изображения, може да ни ги изпратите по имейл, като отново посочите номер на поръчка и точни размери, в които искате да бъдат отпечатани.

 

 

Изображенията трябва да са подготвени от Вас, в CMYK, 16 bit, в *.jpeg, *.png или *. tiff формат. Оразмеряването не е проблем и може да бъде направено от нас. Препоръчително е текстовете (ако не изпращате *jpg или *tiff) да бъдат обърнати в криви, за да няма изненади при отпечатването им. МОЛЯ, ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, че изображения, изпратени в Word не подлежат на оразмеряване и каквито и да било промени от наша страна. 

ВАЖНО: Мултиплициране на изображения, компилацията на няколко изображения върху страница, поставянето им в кръг, цвете или друга форма по Ваш избор е допълнителна услуга (предпечатна подготовка) и се извършва единствено, ако имаме възможност да отделим време за това и срещу допълнително заплащане в зависимост от сложността на заявката. ОРАЗМЕРЯВАНЕ НА ПОВЕЧЕ ОТ 3 КАРТИНКИ и мултиплицирането им до определен брой на лист се таксува минимум 5 лева и се заплаща от клиента. За друг вид предпечатна подготовка наш оператор ще се свърже с Вас за цената. Извършването на предпечатна подготовка не е наше задължение и се извършва по преценка на оператора за всеки отделен случай. Магазин Хитрини си запазва правото да отказва изпълняването на сложни и неясни поръчки.

Може да ползвате този формуляр или нашия имейл адрес, за да ни изпратите картинката, която искате отпечатана върху вафлена или фонданова плака. Поръчки за печат на същия ден се приемат до

15:00 часа.

Моля да имате предвид следното, когато правите поръчка за печат при нас, за да избегнете разочарование и раздразнение:

ПОРЪЧКИ ЗА МОМЕНТАЛНО ОТПЕЧАТВАНЕ НА ИЗОБРАЖЕНИЯ В МАГАЗИНА НЕ СЕ ПРИЕМАТ. ВЪПРЕКИ ЧЕ РЕАЛНИЯТ МАГАЗИН РАБОТИ В СЪБОТА, ТОГАВА ПОРЪЧКИ ЗА ПЕЧАТ НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ. 

Работният процес в Хитрини включва много дейности и е съсредоточен около това клиентите ни да бъдат обслужени еднакво бързо и качествено, независимо от това дали поръчват в реалния или в електронния магазин. Изпълняваме заявките за печат по реда на тяхното пристигане, което изисква технологично време, а клиентите, дошли на място в магазина, не се обслужват с предимство за сметка на тези, които са си пуснали поръчката електронно.

Поради тази причина Ви молим да се съобразите с това и да ни давате минимум 3 работни часа, в които да можем да отпечатаме изображението, което желаете. Това е минималният срок и магазин Хитрини НЕ СЕ ЗАДЪЛЖАВА да изпълнява поръчките за посоченото време, въпреки че правим всичко възможно да ги отпечатваме възможно най-бързо. Срокът започва да тече от момента на получаване на качествено изображение, което можем да отпечатаме по желания от Вас начин. В момента, в който изображенията са готови за получаване, изпращаме съобщение по имейл. Появата на клиента преди отпечатаното изображение да е готово, НЕ УСКОРЯВА неговото отпечатване.

 

АНГАЖИМЕНТ НА КЛИЕНТА Е ДА ОСИГУРИ ИЗОБРАЖЕНИЯТА, КОИТО ИСКА ДА БЪДАТ ОТПЕЧАТАНИ, в случай, че не е избрал готова картинка от предложените в магазина. Служителите на магазин Хитрини нямат възможност да търсят за Вас подходяща картинка или да предоставят на Ваше разположение служебен компютър, за да потърсите Вие такава. 

 

 

Върни До Горе