Количка

0 артикула

Категории с падащо меню

Категории

Политика по защита на личните данни

Амарантос ЕООД, собственик на онлайн магазин www.hitrini.com , e отговорник за обработката на личните Ви данни. Нашият адрес е:  София, жк Люлин 10, бл. 148, магазин Hitrini.com. Електронен адрес за контакт: info@hitrini.com.

 

Във връзка с Общия регламент за защита на личните данни  EU 2016/679 бихме искали да Ви информираме, че Вашите данни, предоставени при регистрация или пускане на поръчка в електронен магазин www.hitrini.com, се обработват единствено и само във връзка с обработката и изпълнението на Вашата поръчка и нейното транспортиране до Вас.  Амарантос ЕООД гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни.Амарантос ЕООД се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура. За да получите, направената от Вас поръчка обаче, е наложително да прехвърлим предоставените от Вас данни на нашите партньори: куриерска фирма Еконт и счетоводна фирма. Уверяваме Ви, че те се ангажират да обработват същите данни в условия на максимална сигурност и събраните от нас данни по никакъв начин не се предават или продават на трети страни, извън споменатите.

 

В случай, че сте се абонирали за новини от нас, попълвайки внедрения в сайта формуляр, Вашите данни ще се използват и за изпращане на информация и рекламни съобщения по имейл. 

 

Данни, които събираме и цел на обработването им:

Амарантос ЕООД събира само необходимия минимум лични данни, за да може да обработи и достави направената от Вас поръчка. В случай, че не желаете да предоставяте тези данни, няма как да осъществим доставка на желаните от Вас продукти, и Ви каним любезно да ни посетите на място, за да бъдете обслужени от служителите в реалния ни магазин.

  • Име и фамилия - за осъществяване на доставки от страна на куриерска фирма и за счетоводни цели.
  • Адрес - за осъществяване на доставки от страна на куриерска фирма.
  • IP адрес - за контрол и анализ на поведението на потребителите, когато ползват нашия сайт
  • Телефон - за връзка с фирма Амарантос ЕООД по отношение на направената от Вас поръчка и за връзка с куриерската фирма за навременно осъществяване на доставката.
  • Email:
    • в регистрацията и при направата на поръчка без регистрация: за връзка със служители на Амарантос ЕООД и за получаване на информация относно направената поръчка; 
    • в абонамента за новини - за получаване на информация във връзка с новости и предстоящи курсове в магазин Hitrini.com
  • ЕГН - единствено в случай, че желаете да Ви бъде издадена фактура на Ваше име като физическо лице. В този случай тази информация ще бъде прехвърлена и на счетоводната фирма, ангажирана с обслужването на Амарантос ЕООД.

 

Право на промяна, корекция и заличаване на личните данни:

Във всеки един момент може да прекратите абонамента си за новини или да искате коригиране, промяна или заличаване на регистрацията си в магазин Hitrini.com, по всяко време можете да поискате да бъдете забравени и събраните за Вас данни да бъдат изтрити. За целта ползвайте вградената функционалност в магазина или се свържете с нас на имейл адрес info@hitrini.com, а в полето subject на имейла посочете ЛИЧНИ ДАННИ.
 

Партньори на фирма Амарантос ЕООД, които имат достъп до предоставените от Вас лични данни:

За доставката на Вашата поръчка, при избран метод на доставка с куриер, фирма Амарантос трябва да прехвърли предоставените от Вас лични данни на своя партньор, куриерска фирма Еконт. Данните, които им се предодставят, са: две имена, телефонен номер, имейл адрес и адрес за доставка. Това е нужно, за да има възможност представител на куриерската фирма да се свърже с Вас за осъществяване на доставката.

За целите на счетоводното обслужваане на фирма Амарантос ЕООД, част от предоставените от Вас личните Ви данни (две имена) може да бъдат прехвърлени на счетоводната фирма, ангажирана с обслужването на Амарантос ЕООД.

За изпращането на нашия електронен бюлетин с информация за новости и предстоящи събития в магазин Hitrini.com, част от предоставените от Вас лични данни се обработват от Mailchimp за целите на тази дейност. В случай, че не сте съгласни с това, можете винаги да прекратите абонамента си за получаване на този електронен бюлетин или да обновите и промените настройките на профила си през вградения в сайта формуляр.

За да функционира правилно нашият уебсайт и за да подобряваме постоянно качеството на предлаганите продукти, ние използваме следните програми и уеб решения, които биха могли да получат достъп до Вашия IP адрес и да анализират Вашето поведение при престоя на уебстраницата, без това да Ви идентифицира като физическо лице: Google Analytics, различни Wordpress plugins, платформа за онлайн магазини Seliton, Facebook, Google plus. В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.

 

Право на жалба до надзорен огран:

В случай, че смятате, че правата Ви са нарушени по някакъв начин, имате право да подадете жалба до надзорния орган Комисия за защита на личните данни: https://www.cpdp.bg/index.php

Ако имате въпроси относно личните Ви данни, моля, не се колебайте да се свържете с нас!

Нови продукти